It is currently Fri Aug 07, 2020 5:05 pm

All times are UTC - 8 hours [ DST ]




Post new topic Reply to topic  [ 12 posts ] 
Author Message
Offline
 Post subject: Lizzie GPU Doesnt Work
Post #1 Posted: Wed Apr 22, 2020 1:37 pm 
Beginner

Posts: 15
Liked others: 1
Was liked: 1
Rank: 1 dan CGD
GD Posts: 10
KGS: 1d
Tygem: 2d
Hi,

I just downloaded the GPU version of Lizzie and it never stops "loading", it had been in the setup for more than an hour. Mi computer has an Nvidia Geforce GTX1050 card.

Here an image of the state of Lizzie on my pc:

https://1.bp.blogspot.com/-BZ259tzr8HM/ ... Lizzie.PNG

Please Im not sure what to do and i cannot find a place to make this question :(.

PS: When i try to open a game it says loading engine.

_________________
Do all you can and to enjoy this game and you will get better at it.

Top
 Profile  
 
Offline
 Post subject: Re: Lizzie GPU Doesnt Work
Post #2 Posted: Wed Apr 22, 2020 2:41 pm 
Lives in gote
User avatar

Posts: 398
Liked others: 60
Was liked: 36
Download this file and run it from the Lizzie folder (...Lizzie\test.bat). did a window appear?


Attachments:
test.bat.gz [65 Bytes]
Downloaded 35 times
Top
 Profile  
 
Offline
 Post subject: Re: Lizzie GPU Doesnt Work
Post #3 Posted: Thu Apr 23, 2020 2:10 pm 
Beginner

Posts: 15
Liked others: 1
Was liked: 1
Rank: 1 dan CGD
GD Posts: 10
KGS: 1d
Tygem: 2d
Yeah it opened an cmd.exe

_________________
Do all you can and to enjoy this game and you will get better at it.

Top
 Profile  
 
Offline
 Post subject: Re: Lizzie GPU Doesnt Work
Post #4 Posted: Thu Apr 23, 2020 2:13 pm 
Lives in gote
User avatar

Posts: 398
Liked others: 60
Was liked: 36
can you post a screenshot?

Top
 Profile  
 
Offline
 Post subject: Re: Lizzie GPU Doesnt Work
Post #5 Posted: Fri Apr 24, 2020 5:18 pm 
Beginner

Posts: 15
Liked others: 1
Was liked: 1
Rank: 1 dan CGD
GD Posts: 10
KGS: 1d
Tygem: 2d
Hi sorry i have to add it, because i cant input it in the comment.

I think that theres a problem ther but i cannot understand.


Attachments:
File comment: Imagen.
Captura.PNG
Captura.PNG [ 54.62 KiB | Viewed 1160 times ]

_________________
Do all you can and to enjoy this game and you will get better at it.
Top
 Profile  
 
Offline
 Post subject: Re: Lizzie GPU Doesnt Work
Post #6 Posted: Fri Apr 24, 2020 5:24 pm 
Lives in gote

Posts: 538
Liked others: 88
Was liked: 586
Rank: maybe 2d
LZ is tuning itself. Wait until it gets to 290/290. :)

Top
 Profile  
 
Offline
 Post subject: Re: Lizzie GPU Doesnt Work
Post #7 Posted: Sat Apr 25, 2020 7:29 am 
Lives in gote
User avatar

Posts: 398
Liked others: 60
Was liked: 36
Rayheart wait until the end of autotuning, type in the "genmove b" window, the program should respond, for example, "= d4". and the test shows that it is not the GTX1050 that is used, but the integrated graphics card intel

Top
 Profile  
 
Offline
 Post subject: Re: Lizzie GPU Doesnt Work
Post #8 Posted: Sat Apr 25, 2020 10:38 pm 
Beginner

Posts: 15
Liked others: 1
Was liked: 1
Rank: 1 dan CGD
GD Posts: 10
KGS: 1d
Tygem: 2d
Men i might love you. You not only helped me fix this issue, now i understand why my computer was underperforming xD.

I really really thank you, this had helped me set Lizzie and fix some issues in my pc <3.

Love ya man!

_________________
Do all you can and to enjoy this game and you will get better at it.

Top
 Profile  
 
Offline
 Post subject: Re: Lizzie GPU Doesnt Work
Post #9 Posted: Thu Jun 11, 2020 4:07 pm 
Beginner

Posts: 2
Liked others: 0
Was liked: 0
I have the same problem but when I run the .bat file, nothing shows up. Running from command line gives me a "'test.bat' is not recognized as an internal or external command, operable program or batch file."

Top
 Profile  
 
Offline
 Post subject: Re: Lizzie GPU Doesnt Work
Post #10 Posted: Sun Jul 05, 2020 10:09 am 
Lives in gote
User avatar

Posts: 398
Liked others: 60
Was liked: 36
iamtac run it from the Lizzie folder? (...Lizzie\test.bat)

Top
 Profile  
 
Offline
 Post subject: Re: Lizzie GPU Doesnt Work
Post #11 Posted: Tue Jul 14, 2020 6:44 pm 
Beginner

Posts: 2
Liked others: 0
Was liked: 0
And wrote:
iamtac run it from the Lizzie folder? (...Lizzie\test.bat)


Yep unfortunately. Do you know how to check if my GPU is indeed in use?

Top
 Profile  
 
Offline
 Post subject: Re: Lizzie GPU Doesnt Work
Post #12 Posted: Sat Jul 25, 2020 4:48 am 
Lives in gote
User avatar

Posts: 398
Liked others: 60
Was liked: 36
this little utility shows a lot of information about gpu, on the "sensors" tab see "gpu load" https://www.techpowerup.com/download/gpu-z/

Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 12 posts ] 

All times are UTC - 8 hours [ DST ]


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group